Opinions dels nostres clients

Albert: “La teràpia va ser una forma d’alliberar-me, d’expressar-me. I parlar amb la Laia, una persona que entenia al 100% com em sentia. Això em va donar molta tranquil·litat i ànims. Em va ensenyar a autoregular-me i entendre’m, sens dubte una experiència molt positiva”.

Zaïra“Estoy muy contenta y satisfecha con mi evolución conseguida gracias a los profesionales de Myrios, en concreto con uno de ellos: Laia. Con cada sesión que realizaba, mejor me sentía y más avances personales conseguía. Sólo tengo palabras de agradecimiento hacia ellos. ¡Os lo recomiendo!”.

Marc“L’experiència a l’Institut Myrios ha sigut molt positiva. M’he sentit molt còmode, en un clima de comprensió i professionalitat que m’ha donat la seguretat per poder compartir les meves experiències i pensaments. Degut a això, he pogut tenir una visió més amplia i clara de la meva realitat i he aprés a com actuar en ella. Crec que pot ser una experiència enriquidora per a qualsevol persona sigui quina sigui la seva situació. Ho recomano a tothom”.