Esdeveniments

 

La Dra. Laia Garcia (a la dreta) en la presentació de dos estudis sobre adopció realitzats per l’Equip de Myrios al II Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut de la Infància i l’Adolescència. A l’esquerra, la taula en la que van participar la Dra. Sandra Ger, la Dra. Meritxell Pacheco i la Dra. Laia Garcia. (Novembre 2016)

img_2929img_2930

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les Dres. Sandra Ger i Laia Garcia (a la dreta) i la Dra. Meritxell Pacheco (a l’esquerra) en el II Congrés Internacional de Psicologia Clínica i de la Salut de la Infància i l’Adolescència. (Novembre 2016)

meri-a-aitanaimg_5837

 

 

 

 

 

 

 

 

La Dra. Meritxell Pacheco amb el psicoterapeuta de parella, Steven Madigan (a l’esquerra) i amb la psicoterapeuta infantil, Dra. Jill Freedman (a la dreta), al Forth Europe+Conference of Narrative Therapy and Community work celebrat del 6 al 9 de Juliol de 2016 a Barcelona. (Juliol 2016)

img_7035img_7026

 

 

 

 

 

 

 

 

Seminari de Psicoteràpia i Pensament Constructivista impartit per la psicòloga de Myrios, la Dra. Meritxell Pacheco, conjuntament amb el Dr. Manel Villegas i el Dr. Lluís Botella, a la Universidad EAFIT de Medellín. (Juny 2016)

afiche-2-01img_7059

Formació de les psicòlogues (d’esquerra a dreta) Dra. Meritxell Pacheco, Dra. Laia Garcia i Dra. Sandra Ger de l’equip de l’Institut Myrios, en la tècnica d’EMDR (Desensibilització i Reprocessament per Moviments Oculars). (Gener 2016)IMG_4874

Presentació del llibre “Hemos adoptado. Guía de la postadopción“, al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). ( Juny 2012)

presentaciolarousse