Servei d’Assessorament i Formació a les Empreses

L’Institut Myrios parteix de la base dels coneixements en psicologia de les organitzacions i promou la millora de les relacions i el benestar psicològic en l’àmbit laboral, amb la finalitat de potenciar les capacitats i habilitats dels treballadors a partir d’estratègies que fomentin l’engagement en el grup de treball, la millora de l’autoeficàcia, de la gestió del temps, l’establiment de prioritats i la prevenció del burnout, entre altres.

Per a conseguir-ho, duem a terme un anàlisi de l’entorn laboral, en el qual tenim en compte els estils directius, l’organització del treball, el clima laboral, el funcionament de grup, els valors d’aquest i els objectius com a equip. A partir d’aquest mirem de realitzar les millores necessàries, a partir d’entrevistes individuals i dinàmiques grupals, dirigides a l’assoliment de noves eines de treball i de la consolidació de les que ja són vàlides, per un bon funcionament sistèmic.

Mirem d’entendre la identitat de l’organització per a dissenyar un vestit a mida en el que directius i treballadors es sentin còmodes. Des de Myrios entenem el benestar personal i organitzacional com la base d’una bona producció.