Equip professional

L’equip tècnic de l’Institut Myrios és interdisciplinari i treballa en estreta relació, ja que els professionals desenvolupen les seves funcions en més d’un servei. Tots ells, es caracteritzen per unes aptituds, coneixements i actituds que els permeten el desenvolupament de la seva activitat professional amb expertesa i qualitat.

 

Psicòlogues i Psicoterapeutes             

LAIA GARCIA SALA (Coordinadora)

Doctora en Psicologia. Psicòloga General Sanitària. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, Blanquerna. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia  (URL-UB). Màster Oficial en Psicoteràpia (URL). Formació psicoterapèutica al centre Aiglé (Buenos Aires- Argentina).

Professora del Màster interuniversitari en Adopció i Acolliment (URL- U.P. Comillas). Professora de l’Institut Bonanova de formació professional sanitària (Consorci Parc de Salut Mar).

Psicoterapeuta de nens, adults, parelles i famílies. Especialista en conductes desadaptatives en la infància. Especialista en ansietat, depressió, tècniques de relaxació, mindfulness, visualització i EMDR.

Investiga i publica principalment sobre la identitat, l’aferrament i l’aferrament adult (parelles), l’adopció i la intervenció en la post-adopció.

.

SANDRA GER CABERO (Coordinadora)

CV Sandra 2

Doctora en Psicologia. Psicòloga General Sanitària. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, Blanquerna. Màster en Psicología Clínica i Psicoteràpia (URL-UB).

Professora associada de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL). Professora del Màster interuniversitari en Adopció i Acolliment (URL- U.P. Comillas).

Psicoterapeuta de nens, adults, parelles i famílies. Experta en adopcions i en parelles. Especialista en ansietat, tècniques de relaxació i mindfulness, visualització i EMDR. Especialista en conductes desadaptatives en la infància i adolescència.

Investiga i publica principalment sobre l’àmbit de les competències parentals i l’adaptació familiar en l’adopció internacional.

…..

ROSER CASTELLÀ ARIBAU

Psicòloga General Sanitària. Llicenciada per la Universitat Ramon Llull de Barcelona (URL). Certificació Europea d’Especialista en Psicoteràpia Europsy ( acreditació EFPA). Màster en Paidopsiquiatria Infanto Juvenil per a la Universitat UAB, formació especialitzada en Patologia clínica, diagnòstic diferencial, tractaments de psicoteràpia i reeducació en nens, adolescents i joves.

Màster en Paidopsiquiatria Infanto Juvenil per a la Universitat UAB, formació especialitzada en Patologia clínica, diagnòstic diferencial, tractaments de psicoteràpia i reeducació en nens, adolescents i joves. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia per a la URL, formació en psicoteràpia d’Adults i tècniques específiques per a la pràctica clínica.

Psicoterapeuta infantil, juvenil i adults. Especialista en problemes emocionals (ansietat, depressió, fòbies, etc.), tècniques d’habilitats socials i modificació de conducta. Experiència en reeducacions i tècniques d’estudi.

Amplia experiència en Estudis Psicodiagnòstics per a la detecció i tractament de Trastorns d’Aprenentatge (dislèxia, TDAH), Trastorns de Conducta o Simptomatologia Emocional (tals com ansietat, estat d’ànim depressiu, obsessions, etc.)

 

Neuropsicòloga  

LAIA GARCIA SALA 

CV Laia

Màster en Neuropsicologia: Diagnòstic i Rehabilitació Neuropsicològica del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat en rehabilitació amb persones amb dany cerebral adquirit a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Servei de Neurologia), l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa (UFISS Demències) i el centre sociosanitari Clínica Barceloneta.

Realitza valoracions neuropsicològiques de nens, adolescents i adults amb dificultats escolars i laborals. També realitza intervencions de rehabilitació a persones amb traumatisme cranioencefàlic, així com estimulació precoç amb nens amb retard mental i altres disfuncions orgàniques, i estimulació cognitiva (individual i en grup) de persones amb demència.

 

 

COL·LABORADORES

Psicòlogues i Psicoterapeutes

ESTHER GARCÉS CIURANA

Esther

Graduada en Psicologia per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport (FPCEE) Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull (URL). Màster en Psicologia de la Salut i Psicoteràpia i Màster en Psicologia General Sanitària, Universitat Ramon Llull. Especialista en reeducacions psicopedagògiques.

….

.

.

SANDRA BORNEIS ALBALATE

Graduada en Psicologia per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport (FPCEE) Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull (URL). Màster en Psicologia General Sanitària, Universitat de Barcelona (UB). Especialista en intervenció psicopedagògica, dificultats d’aprenentatge. Experta en reeducació i reforç escolar en català, castellà, anglès i alemany.

….

 

Pedagoga         

CRISTINA SALLÉS DOMÈNECH   

Cristina

Doctora en Pedagogia. Llicenciada en Pedagogia i diplomada en magisteri per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i de l’Esport (FPCEE) Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL).

Professora associada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) impartint docència en el grau de magisteri i professora del Màster en adopció i acolliment: Intervenció multidisciplinària (URL- U.P. Comillas).

Especialista en orientació familiar i atenció a infants i joves, principalment adoptats que presenten dificultats en l’àrea                                                                                                      psico-educativa.

Investiga i publica principalment sobre l’àmbit de la intervenció psicopedagògica, adopció i escola, i l’ atenció a la diversitat.                                     

Neuropsicòloga

CLARA TORROJA NUALART

Psicòloga general sanitària reconeguda pel Departament de Salut, màster en Neuropsicologia i Rehabilitació Neuropsicològica (UAB- Hospital de Sant Pau i la Santa Creu), postgrau en Trastorns del Desenvolupament (UOC) i formada en trastorns de l’aprenentatge per la fundació ADANA i la UOC.

Àmplia experiència realitzant exploracions i diagnòstic neuropsicològic en el camp de les demències i la gent gran, així com duent a terme tallers d’estimulació cognitiva, tant a nivell individual com grupal.

Especialitzada en reeducacions psicopedagògiques amb infants i adolescents amb trastorns d’aprenentatge i del neurodesenvolupament.